Calor d'estiu, platges plenes... i pràcticament sense socorristes

L’ofegament de tres persones en les últimes hores visibilitza la desprotecció dels banyistes en la major part del litoral valencià

Calor d'estiu, platges plenes... i pràcticament sense socorristes

Els tres ofegats aquest dissabte en poques hores, dos adults i un xiquet de cinc anys, a les platges del Campello, Guardamar del Segura i Canet d'en Berenguer, han fet visible la desprotecció dels banyistes en ple episodi de calor.

Moltes de les nostres platges no disposen de servei de socorrisme ni banderes informatives sobre l’estat de la mar fins a l’inici oficial de la temporada d’estiu, a principi del mes de juny.

Tenint en compte les elevades temperatures que estem experimentant i la previsió de grans afluències a la mar, s’ha activat un servei mínim de socorrisme els caps de setmana en algunes de les platges valencianes, com és el cas de la del Postiguet, la de Sant Joan d’Alacant o la Malva-rosa de València.

Per contra, cap de les tres platges de Castelló de la Plana té servei de salvament. A les comarques del nord només Peníscola i Alcossebre mantenen serveis mínims.

També et pot interessar

stats