Els bombers retiren un fragment de la coberta de l’estadi del Llevant per fort vent

L’interior nord i sud de València estarà durant el cap de setmana en alerta taronja, amb ratxes màximes de 100 quilòmetres per hora.

El vent bufa fort aquest divendres a València
El vent bufa fort aquest divendres a València / À Punt NTC

Una dotació del cos de bombers de València ha acudit aquest matí a l’estadi del Llevant per a retirar un fragment de la coberta del Ciutat de València. El club, després d’observar que una peça de la coberta estava solta, ha sol·licitat la presència dels bombers per a retirar-la pel fort vent.

Els bombers han acordonat la zona per a fer aquesta maniobra i han retirat la peça d’uns dos metres de longitud, aproximadament, i han evitat que el fragment poguera caure des del sostre de l’estadi.

L’interior nord i sud de les comarques de València estarà durant el cap de setmana en alerta taronja per vent de component oest que podria aconseguir ratxes màximes de 100 quilòmetres per hora. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), l’alerta taronja a l’interior de València està previst que s’inicie a les 10.00 hores del dissabte i es prolongue fins a les 10.00 hores del diumenge.

També et pot interessar

stats