Els bombers d'Alacant arrepleguen aliments i joguets

La campanya ha organitzat enguany el taller de cuina nadalenca Cuinant en família on es guisarà caldo amb pilotes.

Cartell de les jornades de portes obertes i arreplega d'aliments i joguets solidaris de l’Speis
Cartell de les jornades de portes obertes i arreplega d'aliments i joguets solidaris de l’Speis / Ajuntament d'Alacant

El Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis (Speis) de l'Ajuntament d'Alacant inicia aquest dijous les tradicionals jornades de portes obertes en el marc de la seua campanya solidària d’arreplega d'aliments no peribles i joguets solidaris. Les jornades es prolongaran fins dilluns que ve i s’hi podran conéixer les instal·lacions del parc d'Ildefons Prats a la platja de Sant Joan.

Com a novetat, enguany s'ha organitzat el taller de cuina nadalenca Cuinant en família, que tindrà lloc el dilluns dia 30 d'11:00 a 13:30 hores, i que impartirà el bomber i especialista en turisme gastronòmic, Miguel Ángel Torres del Castillo. En aquest taller es cuinarà caldo amb pilotes.

Així mateix, per als que desitgen participar en l’arreplega de joguets solidaris, i visitar el parc, l’Speis ha previst els horaris d'11:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores. 

Aquesta jornada solidària es posa en marxa amb l'objectiu de col·laborar amb diversos centres d'acolliment, col·legis i associacions d'Alacant als quals es donaran tots els joguets nous així com els aliments.

També et pot interessar

stats