Barceló retira el projecte de creació de l’empresa pública i aposta per la reversió directa

Així ho ha traslladat la consellera aquest dilluns als membres de les organitzacions sindicals representades en la taula sectorial

Hospital Universitari de Torrevella
Hospital Universitari de Torrevella / À Punt NTC

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat la retirada del projecte de creació d'una empresa pública a través de la qual s'anava a canalitzar tot el personal després de la reversió de concessions i serveis.

Així ho ha traslladat aquest dilluns als membres de les organitzacions sindicals representades en la taula sectorial. Els ha comunicat que no es tirarà endavant la creació de la societat valenciana per a la gestió de serveis sanitaris.

La decisió s’ha anunciat quatre dies després que la Conselleria de Sanitat Universal va anunciar que assumiria el personal de l’Hospital de Torrevella quan acabe el procés de reversió, a mitjan d’octubre, i deixe d’estar gestionat per Ribera Salud.

La conselleria s'aparta així de la proposta inicialment plantejada que tenia l'aval del Consell Jurídic Consultiu, l'informe del qual recollia que la fórmula per a dur a terme la subrogació del personal de concessions i serveis havia de ser la d'empresa pública.

Aquesta idea, però, despertava les reticències de dos dels socis del Botànic, Compromís i Unides Podem. 

També et pot interessar

stats