Arresten un pare i els seus dos fills pel tiroteig de Xirivella

Està previst que el progenitor i el fill major, de 23 anys, passen dimecres a disposició judicial, i el segon fill, menor d’edat es remetrà a la Fiscalia de Menors

Moments del tiroteig a Xirivella
Els agents de policia vigilen el carrer de Xirivella on va tindre lloc el tiroteig el passat mes de maig / À Punt NTC

Un home de 42 anys i els seus fills de 23 i 16 anys han sigut detinguts a Polinyà de Xúquer (Ribera Baixa) a primera hora del matí d’aquest dimarts per la seua presumpta implicació en el tiroteig que es va registrar en ple carrer a finals de maig a Xirivella (Horta Sud).

Està previst que el progenitor i el fill major d'edat passen dimecres a disposició judicial, mentre que l'adolescent es remetrà a la Fiscalia de Menors.

Mentrestant, la investigació policial continua el seu curs amb la finalitat d’esclarir el tiroteig que va tindre lloc el 27 de maig, a plena llum del dia, quan es va produir un enfrontament amb armes de foc entre diverses persones als carrers de Xirivella.

En l’operatiu que ha acabat amb l’arrest d’aquests tres familiars han participat agents del Grup Operatiu Especial de Seguretat i la Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional. 

També et pot interessar

stats