Arranca la maquinària de la il·lusió: els bombos del sorteig de Nadal arriben al teatre

El Teatro Real rep els aparells que trauran les boles guanyadores del sorteig del dia 22, que repartirà més de 2.500 milions d’euros en premis

Personal de seguretat custòdia els bombos de les boles del sorteig del Nadal, que han arribat aquest dimecres al Teatre Reial
Personal de seguretat custodia els bombos de les boles del sorteig de Nadal, que han arribat aquest dimecres al Teatro Real / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

Comença a posar-se en marxa la maquinària de la il·lusió. Al Teatro Real de Madrid comença a respirar-se l’ambient del sorteig més esperat de l’any, l’extraordinari de Nadal, del 22 de desembre. Els bombos que contindran les boles amb els números guanyadors han arribat aquest dimecres al teatre. Enguany aquest sorteig repartirà 2.500 milions d'euros, bona part dels quals en el primer premi, de quatre milions la sèrie. À Punt retransmetrà aquest sorteig, que dona el tir d’eixida a Nadal, en una programació especial.

Amb els bombos, també han arribat les boletes dels números, les dels premis, i també l'embut i els bombos que seran els encarregats de traure la il·lusió. Al bombo gran es posaran les boletes dels 100.000 números que se sortegen, mentre que al bombo xicotet, es posaran 1.807 boletes dels premis, entre les quals hi haurà la dels quatre milions de la grossa. En eixe mateix bombo també estarà el segon premi, que es veurà recompensat amb 1.250.000 euros la sèrie, i el tercer, que repartirà 500.000 euros la sèrie.

Els bombos i la resta de materials per a dur a terme el sorteig de Nadal es custodiaran amb fortes mesures de seguretat les 24 hores del dia en una sala del teatre fins al dia 21 a la nit, quan passaran a l'escenari del teatre, on tindrà lloc la màgia de la grossa l’endemà.

L’activitat a les administracions de loteria és, a hores d’ara, frenètica. Es calcula que cada valencià gastarà, de mitjana, 77,64 euros en dècims, segons els càlculs de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat. Molts apuren fins als dies previs al sorteig per a emportar-se una participació, per això aquests dies són quan més aqueferades estan les administracions de loteria.

Programació especial en À Punt

À Punt retransmetrà el sorteig de Nadal en directe, en un programa especial presentat per Maties Muñoz i Amparo Fernández, que durant tot el matí connectarà amb els punts de la Comunitat Valenciana tocats per la sort. La ràdio, per la seua banda, també ha preparat una programació especial per a acostar l'última hora dels premis, que també es podrà seguir a través del web d’À Punt. 

També et pot interessar

stats