La previsió d’un endeví desencadena "la bogeria" en una administració de loteria de València

S’esgota el número que, segons un influenciador amb més de 173.000 seguidors, s'endurà la grossa de Nadal i que ven un establiment de Montolivet

Un tiktoker endevinador assegura que la grossa serà un número que es ven a Monteolivet / À Punt NTC

"Una bogeria total". És el que ha originat un tiktoker en una administració de loteria de València, la número 89, després de predir que el número de loteria que s’emportarà la grossa de Nadal és un dels venuts en aquest establiment.

Des que Luis el Oráculo, que hi té més de 173.000 seguidors, fera aquest pronòstic, Elena López, la propietària d’aquesta administració, no dona coll a les peticions del número. Malauradament, a tots ells ja els respon que no en queden.

"Cada minut rep una telefonada preguntant-me pel número", afirma. À Punt és testimoni de l’allau de telefonades. El telèfon sona, i instants després de penjar-lo, torna a sonar. "Demane disculpes, però és una telefonada darrere d’una altra i de vegades no puc parar-me ni a despenjar al telèfon quan sona, perquè la cua de clients se n'ix per la porta", argumenta la lotera.

Cues de clients en l'establiment

Aquestes peticions telefòniques s’afigen a les dels clients que acudeixen fins a la finestreta d’aquesta administració del barri de Montolivet de València, l’administració La Plata, per a demanar algun dècim del 20.182, el número que, segons va fer públic l’influenciador, atraurà el màxim premi del bombo el 22 de desembre.

El furor que ha despertat és tan gran que els 700 dècims de què disposava Elena es van esgotar poc després que aquest influenciador fera la previsió. Fins a València van arribar vora 700 dècims d’aquest número, que també venen en participacions l’associació de jubilats de l’avinguda de la Plata, però tots ells s’han venut en un temps insòlit.

Una situació semblant ha viscut una altra administració de Lleida, que també ven aquest número. No li’n queda ni un des de poc després que aquest vident ho anunciara.

"És una llàstima, però els he de dir a tots que ja no en queden, una telefonada darrere d’una altra repetisc el mateix, però poden comprar un dels altres números que estan ací –deia assenyalant l’aparador– i que també estan al bombo", esgrimia aquesta lotera valenciana que mai, tot i regentar l’administració per tradició familiar, s’havia vist en una situació semblant.

Per a aquells que més confien en la sort, i en les previsions, a falta del número suposadament guanyador, bona és la seua terminació. Si no guanyen la grossa, almenys esperen recollir alguna devolució o premi menor.

Vinc a buscar-lo, però m’acaben de dir que no en tenen. Loli Fernández - Clienta de Sevilla

Les terminacions d’aquest número estan esgotades en diverses administracions de València i en alguns casos, com el de Loli Fernández, de Sevilla, decideixen comprar-lo per a uns altres sortejos.

"Vinc a buscar-lo, però m’acaben de dir que no en tenen", reconeixia davant els micròfons d’À Punt. Així que ha decidit confiar en aquest mateix número predit per Luis el Oráculo per al sorteig de la loteria del pròxim dijous. Loli, fins i tot, s’anima a cantar aquest número davant la convicció que puga sentir-se la mateixa cantarella durant el sorteig de Nadal. 

També et pot interessar

stats