Un farer, una treballadora d’una empresa de llums i un pastor protagonitzen les històries de la loteria

Loteries i Apostes presenta l’espot del sorteig de Nadal, per al qual es posaran a la venda 180 milions de dècims

Un dels tres anuncis de la campanya de la loteria d'enguany, que mostra la història de solidaritat d'un farer amb una florista / Loteries i Apostes de l'Estat

Tres històries extraordinàries, marcades per la solidaritat i valors com el de l’amistat o el de la generositat, són les que conviden enguany a comprar els dècims de loteria del sorteig de Nadal. El tradicional anunci de la loteria, que s’emetrà des de dijous als mitjans de comunicació, s’ha presentat aquest dijous, juntament amb la campanya del sorteig amb què comença Nadal i que repartirà 2.520 milions d'euros en premis.

Amb l’espot d’enguany, Loteries i Apostes de l'Estat pretén transmetre que aquest sorteig extraordinari està ple d'històries extraordinàries, gràcies a valors com l'honestedat o la inclusió social, ja siga en l'Espanya urbana, en la costanera o en la rural.

Així, un farer i una florista, una treballadora d’una empresa d’il·luminació nadalenca i una dona arribada de l’estranger, a més d’un pastor i un amic són les parelles que protagonitzen enguany els anuncis. Tots ells, en un atac de solidaritat, acaben compartint el dècim premiat.

El sorteig de Nadal se celebrarà, com cada any, el 22 de desembre. S'han posat a la venda un total 180 milions de dècims. L'emissió ascendeix a 3.600 milions d'euros, dels quals se'n repartiran un 70% en premis.

Entre els més de 2.500 milions d'euros que es repartiran en premis, està la popular Grossa de Nadal, de quatre milions d’euros a la sèrie; el segon premi, d'1.250.000 euros a la sèrie, o el tercer, de 500.000 euros a la sèrie.

Des de Loteries i Apostes de l'Estat indiquen que enguany el ritme de vendes de bitllets va bé, encara que els dies de més vendes són els previs al sorteig. 

També et pot interessar

stats