Comprar en locals autoritzats i evitar webs sospitoses: consells per a evitar estafes en el sorteig de Nadal

El decàleg de la Policia Nacional orienta els consumidors per a evitar enganys en la compra dels dècims de loteria

Evitar estafes és l'objectiu del decàleg oferit per la Policia Nacional per al sorteig de Nadal / À Punt NTC

Quan falten dos dies per a la celebració del sorteig de Nadal, la Policia Nacional ha publicat un decàleg de consells per a evitar estafes a l’hora de comprar o compartir un dècim.

Són moltes les persones que prefereixen acudir a les administracions de loteries, però en cas d'optar per altres mètodes, “és millor comprar els dècims en locals autoritzats, com estancs, o a través de webs que siguen segures, amb un cadenat al costat de la direcció” ha explicat Erika Antuña, portaveu de la Policia Nacional de Castelló. 

La policia també demana no fer compres en llocs de revenda, ni tampoc fiar-se de missatges estranys que avisen d'un premi. Entre les recomanacions, també han donat instruccions per evitar problemes en el moment de repartir el premi amb altres persones. S’ha de fer una fotocòpia al dècim i fer signar amb qui s’ha compartit, a més d'especificar quina quantitat juga cada persona. 

Tot i que son només unes pautes, seguir-les pot garantir que el proper 22 de desembre es puga centrar només en la celebració.

També et pot interessar

stats