Aquestes són les gasolineres més barates i les més cares de la Comunitat Valenciana

En un mateix carrer, Carlet compta amb les tres gasolineres més barates de tot el territori

Una dona posa gasolina al seu vehicle en una imatge d'arxiu
Una dona posa gasolina al seu vehicle en una imatge d'arxiu / A. Pérez Meca (Europa Press)

En temps d'inflació, bons són uns cèntims. I més en els carburants. Aquells que busquen un estalvi en el preu faran bé d'apuntar a l'agenda el carrer de la Creu Negra de Carlet (Ribera Alta): a la via coincideixen les tres estacions de servei amb la gasolina més barata -o menys costosa- de la Comunitat Valenciana, ja que ofereixen preus entre l'1,885 i l'1,898 euros el litre, segons l'última actualització de dades del Ministeri de Transició Ecològica.

Les tres estacions -Plenoil, Cooperativa Carlet i la Ponderosa- estan també en el top cinc de les més barates del territori valencià pel que fa al gasoil, que oferien a preus entre els 1,827 euros de Plenoil -la més barata de la Comunitat Valenciana- als 1,898 de la Ponderosa.

Més enllà de Carlet, en el rànquing de l'estalvi destaca també la Cooperativa de Sant Isidre de Cortes de Pallars (Vall de Cofrents-Aiora), que és la segona amb el gasoil menys costós (1,849 euros el litre) i la quarta pel que fa a la gasolina, que ven a 1,909 euros/litre.

L'estació Enerxat de Xàtiva (Costera) també figura entre les més barates, i té la gasolina i el gasoil al mateix preu: 1,899 euros el litre de carburant, el mateix preu que s'ofereix per al gasoil a la Tamoil de Rojals (Baix Segura), una altra de les que encapçalen el llistat.

Quines gasolineres són les més cares

En l'altre extrem trobem preus de més de 2,203 euros el litre de gasolina, a les estacions Repsol de Carcaixent (Ribera Alta), Mancebo de Sinarques (Plana d'Utiel-Requena), Copuzol de Puçol (Horta Nord), Cepsa de Xàtiva (Costera) i l'estació de servei de Fuenterrobles (Plana d'Utiel-Requena), la més cara de la Comunitat Valenciana, on es paga a 2,229 euros el litre.

També és un dels punts de venda on més costa el gasoil: 2,179 euros/litre, el mateix que a l'estació Petroespaña del Verger (Marina Alta), un preu que només supera la d'Inerzis Mobility a Riba-roja de Túria, on està a 2,217 euros. Continuen la llista la Repsol de Torrent, amb el gasoil a 2,159 euros el litre, seguit de cinc estacions que l'ofereix deu centèsimes més barat, dues d'elles les ENI de Cabanes (Plana Alta) del quilòmetre 404 de l'AP7.

També et pot interessar

stats