Alves declara ara al jutjat que l’investiga per una presumpta agressió sexual que va ser sexe consentit

El futbolista admet davant la jutgessa que va mentir en declaracions anteriors perquè la seua dona no descobrirà la infidelitat

Cristobal Martell, advocat del futbolista, en les immediacions del jutjat, aquest dilluns
Cristóbal Martell, advocat del futbolista, als voltants del jutjat, aquest dilluns / À Punt NTC

Van ser relacions sexuals consentides. Així ho ha exposat el futbolista Dani Alves, investigat per presumptament haver agredit sexualment una xica en una discoteca de Barcelona el 30 de desembre en la seua declaració davant la jutgessa, on ha acudit a declarar a petició pròpia, després que aquesta va rebutjar traure'l de presó provisional, on està des del 20 de gener.

Fonts presents en la declaració han explicat que Alves ha contestat a les preguntes de totes les parts, la seua defensa, l'acusació particular i la Fiscalia, encara que la major part dels 20 minuts que ha durat la declaració han consistit en l'explicació del jugador, sense preguntes.

En el recurs amb el qual va intentar eixir de presó, la mateixa defensa d'Alves va admetre l'"erràtica declaració" del futbolista, que durant la investigació ha donat versions diferents dels fets i va començar negant que s'haguera trobat amb la xica.

Aquest dilluns Alves, en la seua quarta versió, ha admés davant la jutgessa que va mentir perquè estava obsessionat perquè la seua dona no descobrira que li havia sigut infidel i que l'acostament a la jove al reservat de la discoteca va ser mutu.

La defensa d'Alves ha sol·licitat aquesta nova declaració una vegada ja avançada la investigació del cas i ara pot tornar a demanar que el futbolista isca en llibertat provisional, encara que no ha presentat cap recurs de moment.

Fonts de la defensa s'han mostrat contentes i satisfetes. Han assegurat que el jugador ha fet una declaració linealment correcta.

També et pot interessar

stats