Dani Alves, a la presó per una agressió sexual a una dona a Barcelona

La jutgessa instructora ha acordat l'ingrés sense fiança per al jugador internacional brasiler com a presumpte autor del fets 

Dani Alves, a la presó

La jutgessa instructora ha acordat l'ingrés a la presó sense fiança per al jugador internacional brasiler Dani Alves, per ser el presumpte autor d'una agressió sexual a una dona als banys de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre. La titular del jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona ha acceptat la petició de la Fiscalia i l'acusació particular exercida per la denunciant i ha enviat a presó al futbolista.

Alves, ja retirat del futbol professional, ha acudit a comissaria a primera hora d'aquest divendres i ha eixit arrestat en un cotxe policial uns minuts després de les 10:00 hores.

Fonts coneixedores han explicat a Europa Press que la patrulla el porta fins a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on passarà a disposició judicial i el jutge decidirà sobre la seua situació provisional mentre s'instrueix la causa.

Dos dies després de la presumpta agressió sexual, la dona va denunciar al futbolista pels fets. La denúncia està judicialitzada i en fase d'instrucció, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

També et pot interessar

stats