El futbolista Achraf Hakimi, investigat a França per violació

La jove no va voler presentar la denúncia, però la Fiscalia, davant de les sospites, ha obert una investigació

El defensa marroquí del París Saint-Germain Acharf Hakimi en un partit del PSG
El defensa marroquí del París Saint-Germain Achraf Hakimi, en un partit del PSG / PSG

El defensa marroquí del París Saint-Germain Achraf Hakimi està sent investigat per la presumpta violació d'una jove aquest cap de setmana, segons ha informat aquest dilluns el diari Le Parisien en el seu web. El rotatiu assegura que una jove de 23 anys es va presentar a la comissaria de Nogent-sur-Marne i va assegurar que Hakimi, de 24 anys, l'havia violada, encara que es va negar a presentar denúncia. Però la Fiscalia, davant de la sospita, va decidir obrir una investigació, que encara està en curs.

Segons Le Parisien, la jove va entrar en contacte amb el futbolista el 16 de gener a través de les xarxes socials i dissabte passat, en vespres del duel de lliga del seu equip contra l’Olympique de Marsella, que el marroquí es va perdre per lesió, va convidar aa jove al seu domicili de Boulogne-Billancourt. La dona va acudir en un automòbil d'Uber que va sol·licitar el futbolista, tal com apunta el diari.

Atenent al relat de la denunciant, el futbolista es va excedir, la va besar als llavis malgrat la negativa, li va alçar la roba i li va besar els pits i, fins i tot, li va introduir els dits a la vagina, malgrat les negatives. La xica va poder desfer-se de l'agressor d'una puntada i va enviar un missatge a una amiga, que va acudir a buscar-la, afig la versió citada pel periòdic. Fins ara, el futbolista no ha fet cap declaració per aquestes acusacions. 

També et pot interessar

stats