Almedíxer registra la segona mort per enganxada de bou en l'últim cap de setmana, sisena de l'estiu

La Comissió de Festes de la localitat transmet a través del seu compte de Twitter el pesar i solidaritat a la família de la víctima

Una panoràmica d'Almedíxer
Una panoràmica d'Almedíxer / Ajuntament d'Almedíxer
22 d'agost 2022 - 19:13

Un home va morir aquest diumenge durant els actes de bous que celebrava Almedíxer, a l'Alt Palància, segons ha lamentat en el seu compte de Twitter aquest dilluns la Comissió de Festes del municipi. És la segona víctima mortal en actes taurins i la sisena d'aquesta temporada d'estiu a la Comunitat Valenciana.

La víctima és un veí d'Almedíxer, Miguel Puertas, que va ser enganxat dissabte durant els actes taurins de les festes patronals de la localitat, declarades enguany per primera vegada d'interés turístic local per la Generalitat.

Amb aquesta nova víctima, l'estiu del 2022 ja supera en morts en actes taurins les dades del 2019, quan van morir cinc persones. Agost i setembre són els dos mesos de l'any en què s'organitzen més actes de bous al carrer. I enguany, després de dos anys molt complicats per la pandèmia, els actes taurins s'han disparat a més de 13.000 els actes previstos en tot el territori valencià (un 50% més que el 2021).

També et pot interessar

stats