Un jove mor enganxat als bous al carrer de Vallada

Es tracta de la quinta víctima mortal en actes de bous al carrer enguany a la Comunitat Valenciana

Vallada bous al carrer

Un jove que participava en els actes taurins populars de Vallada va morir aquest dissabte en ser enganxat pel bou, segons ha informat el Consistori d'aquest municipi en un comunicat difós en el seu perfil en xarxes socials. L'alcaldessa de Vallada, Maria José Tortosa, ha explicat a À Punt que el xic va caure i l'animal li va passar per damunt del tòrax sense cornejar-lo. Es tracta de la quinta víctima enguany en actes de bous al carrer a la Comunitat Valenciana.

La Corporació municipal ha decretat una jornada de dol oficial, convoca un minut de silenci per al migdia d'aquest dilluns i trasllada a la família i amics del mort el seu pesar i solidaritat.

A més d'aquest incident, la vesprada del dissabte un bou en corda se n'isqué uns metres del recorregut també a Vallada i va causar danys a una furgoneta, a la qual es va pujar i va donar diversos colps.

Este cap de setmana també s'han cancel·lat els actes taurins a Nàquera, per orde de l'Ajuntament, després que dos menors d'edat participaren en el bou embolat. Ja s'ha obert una investigació per a saber per què els dos xiquets de 8 i 10 anys van ser els encarregats de botar foc a les banyes del bou.

Nota que publicà l'Ajuntament de Vallada en el seu compte de Facebook
Nota que publicà l'Ajuntament de Vallada en el seu compte de Facebook / Ajuntament de Vallada

També et pot interessar

stats