Aemet anuncia l'arribada de pluges per al cap de setmana

Consulta la temperatura i la probabilitat de precipitació al teu municipi per als pròxims dies

El cap de setmana arribarà la pluja a la Comunitat Valenciana. Segons anuncia l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) divendres estarà marcat per intervals nuvolosos amb ruixats dispersos a l'interior del terç nord i a l'interior de les comarques del sud. Tampoc es descarta que es produïsquen de manera aïllada en la resta del territori. Pel que fa a les temperatures, estes aniran en lleuger ascens o sense canvis.

El cel per a dissabte estarà cobert i s'esperen precipitacions febles en la meitat nord, sense descartar en la resta de manera aïllada. Les temperatures mínimes continuaran en ascens en la meitat nord i amb pocs canvis en la resta. Pel que fa a les màximes, l'ascens es produirà a litoral, mentre que a l'interior baixaran.

Segons Aemet, la probabilitat de pluja per a diumenge serà molt alta a quasi tot el territori. Les temperatures mínimes aniran en ascens en el terç sud i amb pocs canvis en la resta. Les màximes, en descens.

Iniciarem la setmana amb ambient fred a l'interior, sobretot de nit i matinada, i acabarem amb temperatures primaverals la segona part de la setmana.

També et pot interessar

stats