Adjudiquen la redacció del projecte de millora de la connexió de l'A-23 amb la V-23 i l'AP-7 a Sagunt

El Ministeri de Transports invertirà en aquesta obra 87 milions d'euros que permetran millorar la connectivitat de Sagunt i el Port de Sagunt amb la xarxa de carreteres de l'estat

Les obres es desenvoluparan entre els quilòmetres 0 i 3,5 de la A-23, i entre el 471,5 i 475,5 de l'AP-7
Les obres es desenvoluparan entre els quilòmetres 0 i 3,5 de l'A-23, i entre el 471,5 i el 475,5 de l'AP-7 / DGT

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat per 2,1 milions d'euros un contracte per a millorar la connectivitat de l'autovia A-23 amb la V-23 i amb l'autopista AP-7 al seu pas per Sagunt.

Les obres, que comptem amb un pressupost estimat de 87 milions d'euros, es desenvoluparan entre els quilòmetres 0 i 3,5 de l'A-23 i entre el 471,5 i 475,5 de l'AP-7. Es farà un nou disseny dels nusos i s'ampliaran les plataformes de les vies.

Amb aquesta actuació es reforçarà la seguretat viària i la funcionalitat d'aquestes connexions.

A més, es millorarà la connectivitat de l'entorn de Sagunt i del Port de Sagunt amb la xarxa d'interés general de l'estat, tant cap a l'interior i el nord —a través de l'A-23—, com cap al corredor mediterrani, integrat per l'A-7 i l'AP-7.

Igualment, es resoldria el problema de capacitat que hi ha al subtram de l'AP-7/A-7 que discorre entre l'A-23 i Sagunt nord, que s'integra en la circumval·lació de Sagunt.

Aquest és l'únic tram del corredor mediterrani, juntament amb el bypass de València, en el qual les dues vies d'alta capacitat discorren encavalcades sense alternatives paral·leles.

També et pot interessar

stats