Les morts per accident de trànsit augmenten un 15% a la Comunitat Valenciana, fins al 18 d'octubre

Els últims dies han sigut especialment fatídics a les carreteres valencianes, on hi ha hagut set víctimes mortals

Vehicles a la carretera, en una imatge d'arxiu
Vehicles a la carretera, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Any complicat a les carreteres valencianes. Un total de 74 persones han perdut la vida a les vies interurbanes del territori entre gener i el 18 d'octubre. Són les dades que es desprenen de l’informe actualitzat de la Direcció General de Trànsit (DGT), publicades aquest mateix dimecres.

Aquesta xifra contrasta amb les 64 víctimes mortals que es van registrar durant el mateix període de l’any 2021. Les dades revelen que han mort deu persones més aquest any, i suposen un augment de més del 15%. Així, ens trobem per damunt de la mitjana, ja que al conjunt d’Espanya el nombre de víctimes ascendeix fins a 912, en relació amb les 809 que es van registrar l’any passat, que suposen un augment del 13%.

Aquests últims dies han sigut especialment fatídics, ja que a les carreteres valencianes hi ha hagut diversos accidents amb víctimes mortals. Durant el cap de setmana van morir quatre persones en accident de trànsit: dues a Benissa, una altra a Xilxes i una quarta a Xixona. El dimarts 18 d’octubre en moriren dues en accidents de trànsit a Pedreguer i Salem. I aquest 19 d’octubre al matí ha mort un home implicat en un accident múltiple a l’AP-7 a l’altura de Crevillent.

També et pot interessar

stats