Mor un home en un greu accident múltiple amb sis vehicles implicats a l'AP-7 a Crevillent

El sinistre, que deixa també tres ferits de diversa gravetat, ha mantingut tallada l'autovia durant més de quatre hores

Portada: Els bombers treballen en el lloc del greu accident múltiple ocorregut a l'AP-7 / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
19 d'octubre 2022 - 10:36 Actualitzat: 19 d'octubre 2022 - 14:45

Un accident múltiple greu ocorregut aquest dimecres a l'AP-7, a l'altura de Crevillent, ha deixat almenys una persona morta i ha causat importants embussos i retencions de trànsit durant el matí. En el xoc hi ha almenys sis vehicles implicats —tres camions i tres cotxes— segons han informat fonts de la Guàrdia Civil. Quatre persones més entre 39 i 58 anys estan ferides per politraumatismes de diversa consideració i han necessitat assistència mèdica, han precisat els cossos d'emergències desplaçats a la zona.

L'avís del sinistre, que ha tingut lloc al punt quilomètric 525 de la popular autopista litoral, ha entrat poc després de les nou del matí. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha assenyalat que fins a la zona s'han mobilitzat dues unitats de SAMU, una de Suport Vital Avançat d'Infermeria i una altra de Suport Vital Bàsic.

El Consorci de Bombers d'Alacant també s'ha desplaçat a l'autopista per a alliberar quatre persones que havien quedat atrapades en els vehicles sinistrats. En les maniobres, hi han participat almenys tretze efectius, amb dues unitats de comandament, dues bombes urbanes pesades i un furgó de salvaments. L'AP-7 ha estat tallada durant més de quatre hores fins que els cossos d'emergències han aconseguit retirar tots els vehicles implicats.

La víctima mortal és un home en la seixantena, conductor del camió accidentat. Dels quatre ferits, tres han hagut de ser traslladats a centres hospitalaris de la zona, i l'últim, de 39 anys, ha rebut l'alta en el lloc dels fets després de ser atés per una ferida al cap. Dos homes de 58 i 50 anys respectivament han patit ferides per politraumatismes i se'ls ha evacuat a l'Hospital General d'Elx, el primer, i al del Vinalopó d'Elx, el segon. A aquest mateix centre han derivat també la tercera víctima, que presentava traumatisme cranioencefàlic.

El departament d'atestats de la Guàrdia Civil investiga ara les causes del tràgic sinistre. Segons sembla, un camió ha envaït la calçada de sentit contrari i ha xocat contra dos vehicles articulats més. Ha creuat els quatre carrils i ha envestit fins i tot la mitjana que separa els dos sentits de la via. Un tot terreny, una furgoneta i un turisme també s'han vist implicats en l'aparatós accident.

També et pot interessar

stats