Dos motoristes a Xixona i Xilxes eleven a quatre els morts en accidents de trànsit des de divendres

L'últim ha sigut un cap de setmana negre en les carreteres valencianes, amb almenys cinc sinistres registrats a Benissa, Xixona, Xilxes i Xàbia

Una SAMU en una imatge d'arxiu
Una SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press

Cap de setmana tràgic a les carreteres valencianes. Aquest diumenge han perdut la vida dos motoristes en els termes municipals de Xilxes i Xixona, segons han informat fonts de Trànsit, el que eleva a quatre la xifra de víctimes mortals des de divendres. Només durant els tres últims dies s'han registrat almenys cinc accidents de trànsit en el territori, quatre d'aquests amb morts.  

El primer dels sinistres de diumenge va tindre lloc a les 12:30 hores a la CV-800 de Xixona. Un ciclomotor que circulava per la carretera se'n va eixir i va xocar contra una paret. Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han assenyalat que fins al lloc es va desplaçar un equip integrat per una unitat SAMU i un metge d'atenció primària. Lamentablement, només pogueren confirmar la defunció del conductor, de 62 anys, que va tindre lloc just després de l'accident.

De vesprada i més al nord es produïa el segon accident mortal. Un motorista de 47 anys ha faltat a Xilxes, quan circulava per un camí entre el poble i la platja del mateix terme municipal. Fonts del CICU han assenyalat que els fets passaren vora les huit de la vesprada. Fins a la zona es va desplaçar una unitat del SAMU i, en arribar, l'home es trobava en parada cardiorespiratòria. L'equip mèdic va iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, però no va poder fer res per salvar-li la vida.

El CICU encara ha informat d'un tercer sinistre, aquesta vegada Xàbia, i afortunadament sense desenllaç fatal. A les 20:15 hores, va arribar l'alerta d'un accident de moto ocorregut al carrer de la Barraca, cap a on es va mobilitzar una unitat del SAMU i altra de suport vital bàsic. L'equip mèdic va assistir el conductor, de 40 anys, que patia politraumatisme. Ha quedat ingressat en l'Hospital Marina Alta de Dénia. 

Les dues víctimes mortals d'aquest diumenge tanquen un cap de setmana negre, amb almenys cinc accidents a les carreteres valencianes que s'han saldat amb quatre morts i dos ferits greus. Divendres cap a la mitjanit va faltar un jove de 22 anys en un sinistre a l'AP-7, a l'altura de Benissa, quan dos cotxes van col·lidir frontalment. Dues persones més han quedat ferides greus. I l'endemà, també en el mateix terme municipal, però en la carretera N-332, un altre motorista, de 31 anys, peria després de xocar amb un vehicle. 

També et pot interessar

stats