Dues persones moren en dos accidents de trànsit, a Pedreguer i Salem

A més, un xoc de quatre cotxes al terme de Quart de Poblet i un altre accident prop de Petrer han causat retencions de més de quatre hores a les carreteres V-30 i A-31

Accident de camió prop de Petrer
Imatge de l'accident de camió prop de Castelló de Rugat i Salem / Consorci de Bombers Provincial de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 d'octubre 2022 - 19:54 Actualitzat: 18 d'octubre 2022 - 21:27

Dues persones han mort aquest dimarts en altres tants accidents de trànsit a la Comunitat Valenciana. A Pedreguer (Marina Alta), un motorista ha perdut la vida en eixir-se’n de la via. Poc després el conductor d'un camió ha mort en bolcar el seu vehicle a l’altura dels pobles de Salem i Castelló de Rugat (Vall d'Albaida).

D'altra banda, un accident prop de Petrer (Vinalopó Mitjà) i un xoc de quatre cotxes al terme de Quart de Poblet (Horta Sud) han causat retencions de més de quatre hores a les carreteres V-30 i A-31.

A les 10 hores s'ha alertat de la mort del motorista a la carretera CV-720, que ha caigut per un barranc de cinc metres al terme municipal de Pedreguer. L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la defunció del motorista, del qual se sap que és un home suís, però es desconeix l'edat.

El primer dels accidents mortals ha sigut a les 10 hores, moment en què s'ha alertat de la mort del motorista a la carretera CV-720, que ha caigut per un barranc de cinc metres al terme municipal de Pedreguer. L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la defunció del motorista, del qual se sap que és un home suís, però es desconeix l'edat.

El segon s'ha registrat a les 12.27 hores. Al lloc dels fets, prop de Salem, s'han traslladat tres dotacions de bombers dels parcs d'Ontinyent i de Gandia i un sergent de Gandia. El camió ha bolcat al costat del conductor, que ha quedat atrapat davall de la cabina. L'excarceració ha sigut costosa a causa de la posició en què havia quedat el vehicle. Fins i tot ha sigut necessària una grua de gran tonatge. El Consorci de Bombers de València també ha actuat en l’accident, que ha ocorregut a la carretera CV-614 a l'altura de Salem i Castelló de Rugat.

Retencions de més de quatre quilòmetres

D'altra banda, un altre accident aquest mateix dimarts, amb dos cotxes implicats, ha tingut lloc a l'A-31 i ha deixat tres ferits, fet que ha originat quatre quilòmetres d'embós a l'altura de Petrer (Vinalopó Mitjà) durant el matí. Segons el CICU, ha intervingut una unitat de Suport Vital Bàsic, l'equip mèdic del qual ha assistit un home de 52 anys, una dona de 50 anys i una menor de 16 anys.

A més, el xoc de quatre cotxes al terme de Quart de Poblet ha obligat a tallar el carril dret i ha fet retencions de tres quilòmetres per la CV-30. Així i tot, els danys solament han sigut materials.

Imatge de l'accident de trànsit a Xiva
Imatge de l'accident de trànsit a Xiva / Consorci Provincial de Bombers de València

Finalment, a les 18.30 hores, una jove de 21 anys ha resultat ferida amb politraumatisme en bolcar el seu cotxe a Xiva (La Foia de Bunyol). La jove ha sigut atesa al lloc de l'accident i posteriorment traslladada a l'hospital de Manises en una ambulància de suport vital avançat.

També et pot interessar

stats