27 restaurants de la Comunitat Valenciana s’uneixen a la campanya “Hoteleria contra la fam”

Aquest projecte d’Acció contra la Fam compta amb el xef Quique Dacosta com a ambaixador i ha recaptat ja 1,4 milions d’euros en les seues dotze edicions

Imatge de la presentació de la campanya
Imatge de la presentació de la campanya / Facebook: Acción contra el Hambre

Després de dotze edicions consecutives, la campanya Restaurants contra la fam de l’ONG Acció contra la Fam passa a ser Hoteleria contra la fam, però continua tenint el mateix objectiu d’oferir assistència alimentària als milers de persones al món que la necessiten, explica la directora de Màrqueting i Comunicació de l’ONG, Laura Fontanet.

Aquesta iniciativa, de què és ambaixador Quique Dacosta, ha arreplegat fins ara 1,4 milions d’euros que han servit per a finançar 30.000 tractaments contra la desnutrició, i ha ajudat a obrir cent establiments d’hoteleria gràcies als seus programes d’emprenedoria. El xef amb tres estreles Michelin adverteix que “erradicar la fam al món és un somni molt gran, però no per això s’ha de deixar d’intentar”.

Enguany s’hi han unit ja 150 establiments de tot l’estat espanyol, 27 d’ells ubicats a la Comunitat Valenciana, i això abans d'haver presentat la campanya oficialment, tal com va destacar José Luis Yzuel, president de la Confederació Empresarial d’Hoteleria d'Espanya, entitat col·laboradora de la campanya, durant la presentació del projecte.

La major part dels locals de la Comunitat Valenciana que s’hi han afegit es concentren a la ciutat de València, però n’hi ha a les tres províncies. Es pot consultar quins són en el web de la campanya.

Per a participar en la campanya, els establiments paguen una quota anual en funció del donatiu que vulguen aportar o, si ho prefereixen, poden elaborar un menú o plat solidari i donar a l’ONG una part del seu preu.

També et pot interessar

stats