Vox assegura a València ser "el garant d'unes eleccions netes" davant la compra de vots a Melilla i Mojácar

Espinosa de los Monteros lamenta que el PSOE i el PP estiguen implicats en aquests casos presumptament i "ens alegrem que la Fiscalia s'haja posat a investigar-ho"

El portaveu de Vox en el Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, i el diputat, Ignacio Gil Lázaro, durant la seua visita el Mercat Central de València
El portaveu de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, i el diputat Ignacio Gil Lázaro, durant la visita el Mercat Central de València / Ana Escobar (Efe)

El portaveu del Grup Parlamentari de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, ha assegurat que el seu partit és "l'únic garant d'unes eleccions netes" davant "la notícia de la compra de vots" a Melilla i a altres províncies i "en la qual el Partit Socialista i el Partit Popular lamentablement sembla que estan implicats".

Així ho ha considerat en declaracions als mitjans abans de la visita al Mercat Central de València, on ha estat acompanyat del candidat de Vox a l'alcaldia, Juan Manuel Badenas. Aquesta vesprada estarà en un míting amb el candidat a la presidència de la Generaliat, Carlos Flores. 

Espinosa de los Monteros ha reivindicat que Vox és "l'únic garant d'unes eleccions netes" i, per això, "ha estat darrere de la primera denúncia" d'aquest fet a Melilla. "Per això fa uns anys, ja decidim demanar sempre recompte de totes les eleccions després de les europees del 2014", ha afegit.

Apoderats vigilants i recompte de les actes

Per al portaveu de la formació presidida per Santiago Abascal, Vox estarà sempre en la defensa de la neteja del sistema. "Per això ens congratulem també de tindre un nombre rècord d'apoderats en aquestes eleccions en les meses electorals, vigilant el correcte funcionament de tot el procés".

El portaveu de Vox ha assegurat que la seua formació va decidir "no quedar-se en el que diguen els resultats provisionals de la nit electoral", sinó demanar "el recompte de les actes per a garantir que el resultat siga net".

"Més enllà d'això, lamentem que el Partit Socialista i el Partit Popular estiguen implicats en aquests casos presumptament i ens alegrem que la Fiscalia s'haja posat a investigar-ho, esperem que arriben fins a les últimes conseqüències", ha conclòs.

També et pot interessar

stats