Juanma Badenas: "Farem que el trànsit dins de València siga racional, funcional i no un embús constant"

El candidat de Vox a l'alcaldia de València promet policia en cada barri, una rebaixa fiscal, afavorir el comerç i canvis importants en mobilitat, amb una gestió més professional i menys ideològica

Juan Manuel Badenas aquest dimarts a 'Les notícies del matí'
Juan Manuel Badenas aquest dimarts en 'Les notícies del matí' / À Punt Notícies

Més policia de barri, una rebaixa fiscal, afavorir el comerç i canvis importants en mobilitat perquè "el trànsit dins de la ciutat de València siga racional, funcional i no un embús constant", són algunes de les propostes del candidat de Vox a l'alcaldia de València, Juanma Badenas. En l'entrevista a Les notícies del matí ha destacat que cal gestionar "sense ideologia", pensant només en la ciutadania i seguint els criteris tècnics, i es compromet a resoldre qualsevol classe de llicència en tres mesos i "no com ara que tarden un, dos o fins a cinc anys".

Per a Badenas és necessari modificar el programa de "la immobilitat" a València que "no funciona" i fer un equilibri en tots mitjans. Proposa racionalitzar la xarxa de carrils bici seguint l'informe de la Universitat Politècnica de València "que no està ideologitzat", suprimint les parts que produeixen embossos innecessaris. També suprimir els semàfors d'entrades de la ciutat "que produeix barreres d'entrada i un peatge de temps, que fa que les persones que venen a treballar hagen d'estar 15 minuts retinguts". A més, retardarà tot el que es puga la zona de baixes emissions i que "els ciutadans puguen usar els seus vehicles per a desplaçar-se per la ciutat", així com reduir les sancions de trànsit que no siguen motivades per seguretat.

Necessitem una ciutat en què les persones es puguen desplaçar d'un costat a un altre sense cap mena de trava, que puguen treballar en un barri i consumir serveis i productes d'un altre, i que puguen aparcar sense restriccions horàries

El cap de llista de Vox a l'alcaldia de València ha dit que creu en una gestió "que no siga ideologitzada" i ha criticat que a l'Ajuntament de València actualment no es tenen en compte el que diuen els funcionaris i tècnics, els comandaments de la política local i els informes de les institucions. "En una bona gestió municipal cal tindre en compte a les persones que són expertes en la matèria". Una de les seues primeres mesures seria la Policia de Barri perquè "es previnga la comissió de delictes i s'eviten conflictes". Segon, la rebaixa fiscal, i tercer, afavorir el comerç, "perquè si no hi ha comerç als nostres carrers, no hi ha vida i els barris s'empobreixen" i per això la clau, ha dit, és que els veïns "es puguen desplaçar entre els barris".

Finalment, Badenas ha demanat el vot per a Vox perquè "els ciutadans mereixem una ciutat millor posicionada econòmicament, una València més segura, perquè estan augmentant molt els robatoris i fins i tot les violacions, i pense que hauríem de tindre una ciutat en què la gestió fora molt més racional, menys política i on es respectara la llibertat d'elecció dels ciutadans en tots els àmbits i perquè crec que l'únic vot i segur és a Vox".

També et pot interessar

stats