Ens Uneix comença a Ontinyent les negociacions amb el PP i el PSPV sobre la presidència de la Diputació de València

Els contactes comencen aquest dimarts a les 17:00 hores amb els populars i a les 18:30, amb els socialistes

Jorge Rodríguez, entrevistat en 'Les notícies del matí'
Jorge Rodríguez, entrevistat en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

Ens Uneix comença aquest dimarts a la vesprada a Ontinyent (Vall d'Albaida) les negociacions amb el Partit Popular i el PSPV per a decantar la presidència de la Diputació de València, segons ha confirmat À Punt de fonts de la negociació. L’escó de la formació del partit de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, és clau per a formar govern en la corporació provincial, davant de l'empat entre els dos blocs: PSPV-Compromís i PP-Vox.

El partit municipalista ha designat Natàlia Enguix, Ricard Gallego i Joan Sanchis com les persones que formaran part de la delegació negociadora per a la constitució de la cambra, tres persones “de la màxima confiança” de Rodríguez. Els contactes començaran a les 17:00 hores amb els populars i a les 18:30 hores, amb els socialistes. El PSPV ha avançat que la seua delegació estarà formada per l'economista Eloy Hidalgo, que liderarà l'equip negociador, que també integren la presidenta del PSPV a la província de València i alcaldessa de la Pobla Llarga, Neus Garrigues; la portaveu socialista actual en la Diputació, Pilar Sarrión, el regidor a l'Ajuntament de Sagunt i sotssecretari general d'organització i coordinació interna del PSPV provincial, Jorge Vidal, i l'exdiputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí.

En tot moment Rodríguez ha deixat clar que no tenen clar a qui donaran el suport i ha assegurat que no pensa donar cap "xec en blanc" per a la formació del govern, perquè tenen "un problema de desconfiança" amb totes dues parts (socialistes i populars) i estan en una fase de "reconciliació".

També et pot interessar

stats