Un nou escàndol esguita el rei emèrit: un diari digital revela que té una filla secreta

'El Confidencial' publica una investigació segons la qual el monarca té una descendent, nascuda a finals dels setanta, fruit d’una relació amb una aristòcrata

El rei Joan Carles saluda des del vehicle que el va arreplegar a l'aeroport de Vigo, on va arribar en un vol privat
El rei Joan Carles saluda des del vehicle que el va arreplegar a l'aeroport de Vigo, on va arribar en un vol privat / Lavandeira Jr. (Efe)

Sols unes hores després d’anar-se’n d’Espanya, en la segona visita des que va partir a Abu Dhabi, una nova polèmica esguita Joan Carles I. El monarca té una filla secreta, fruit d'una relació amb una aristòcrata, segons publica aquest dijous El Confidencial, que assegura que aquesta quarta paternitat del rei emèrit era coneguda des de fa temps per la família reial i pel palau de La Zarzuela.

Alejandra, la filla secreta del rei emèrit, va nàixer a finals dels setanta o principis dels huitanta i mai ha reclamat cap mena de dret successori, encara que la seua existència és un "secret a veus" entre les "elits".

Així ho asseguren els periodistes José María Olmo i David Fernández després d'una investigació recollida en el llibre King Corp., el imperio nunca contado de Juan Carlos I, de la qual El Confidencial publica un avanç.

D'acord amb la investigació, que una examant del rei emèrit ha confirmat als periodistes que l’han duta a terme, i també un empresari amic seu i un antic nóvio de la seua quarta filla, Alejandra va créixer sense saber qui era realment son pare. Quan la xica se'n va assabentar, va seguir la seua vida anterior com a part d'una família d'aristòcrates "ben connectada amb el poder".

Des de la Casa Reial, per ara, es guarda silenci al voltant d’aquestes informacions i no han volgut fer cap declaració. Aquest assumpte ha transcendit a penes dos dies després que el rei emèrit se n'anara de Vitòria després d'una estada d'uns dies a Sanxenxo (Pontevedra), per a participar en una regata convidat per un amic personal. Joan Carles I resideix a Abu Dhabi des d'agost del 2020 després de la controvèrsia sobre el seu patrimoni a l'estranger.

L’emèrit nega l’existència de la filla secreta

“No és veritat que tinga una filla”, ha afirmat Joan Carles I en el diari El Mundo després que la Casa del Rei haja apuntat que “no tenen coneixement” de l’assumpte.

Fonts de l’entorn de Joan Carles I han apuntat a l’agència EFE que el que s’ha publicat és fals, i que no s’aportar “cap prova, ni dada, ni testimoniatge de ningú” i que la seua fi últim és promocionar la venda del llibre.

 

També et pot interessar

stats