El rei Joan Carles abandona Vitòria en un vol privat cap a una destinació desconeguda

El monarca puja a soles, i sense ajuda a l’aeronau, que s’ha enlairat poc abans de les onze del matí

Joan Carles I puja a l'avió privat amb el qual ha partit de Vitòria
Joan Carles I puja a l'avió privat amb el qual ha partit de Vitòria / L. Rico (Efe)

El rei emèrit ja se n'ha anat de Vitòria. Joan Carles I se n'ha pujat a l'avió a les 10:45 hores després de sotmetre's a una revisió mèdica rutinària, durant dia i mig, en la clínica privada del doctor Eduardo Anitua, amic personal del monarca.

El monarca emèrit va arribar diumenge a l'aeroport de Vitòria procedent de Galícia, on va viatjar dimecres per a acudir en les regates que s'han disputat en Sanxenxo (Pontevedra), on finalment no va participar pel mal oratge.

Poc abans de les deu menys deu del matí, el rei emèrit ha eixit de la clínica de Vitòria i s'ha muntat en una furgoneta en direcció a l'aeroport per a abandonar, en un vol privat, la capital basca amb una ruta desconeguda.

En arribar a l'aeròdrom, encara que li han oferit ajuda per a ascendir les escaletes de l'avió, ha preferit pujar a soles a l'aeronau, que s’ha enlairat poc després de les onze menys quart del matí.

No és la primera vegada que Joan Carles I visita la capital alabesa perquè l'atenguen Eduardo Anitua i el traumatòleg Mikel Sánchez, especialitzat en cirurgia artroscòpica.

Joan Carles I va tornar a Espanya dimecres, procedent de Londres, per a allotjar-se a Sanxenxo, localitat on ja va estar fa onze mesos en el que va ser el primer viatge a la península des d'Abu Dhabi, on resideix des d'agost del 2020 després de la controvèrsia sobre el seu patrimoni a l'estranger.

També et pot interessar

stats