Tres morts a Ceuta, entre els quals un jove migrant que va caure de deu metres al port

Un altre jove migrant es troba ingressat a l'Hospital Universitari de Ceuta després que el colpejaren amb un bat

Marroquins a Ceuta
Joves marroquins arriben a Ceuta / À Punt NTC

Un jove migrant ha mort aquesta matinada a l'Hospital Universitari de Ceuta en precipitar-se a terra des d'una altura d'uns deu metres al port de la ciutat autònoma. Fins al lloc de l'accident s'ha traslladat una ambulància del 061 per a estabilitzar-lo abans que el traslladaren a la unitat de vigilància intensiva de l'hospital, on finalment ha perdut la vida.

En aquest mateix centre, a l'àrea de traumatologia, es troba internat un altre jove migrant a causa dels colps rebuts amb un bat de beisbol a mans d'un altre jove, que suposadament també formaria part dels 8.000 ciutadans marroquins que van accedir irregularment al territori espanyol entre dilluns i dimecres.

Des de principi de setmana l'Hospital Universitari i el Servei d'Urgències d'Atenció Primària ha atés 516 persones, 65 durant les últimes 24 hores. El migrant marroquí que va intentar suïcidar-se penjant-se d'un pont per a vianants al costat de la frontera d'El Tarajal roman internat en l'àrea de psiquiatria de l'Hospital.

A la platja d'El Tarajal la Guàrdia Civil ha recuperat des del dilluns dos cadàvers, tots dos procedents del Marroc, morts presumptament per ofegament en l'intent d'aconseguir arribar a la ciutat espanyola.

Grande-Marlaska es desplaça a Melilla

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha viatjat aquest dissabte a la ciutat autònoma de Melilla per a continuar coordinant el desplegament de les forces i cossos de seguretat de l'Estat en la protecció del perímetre fronterer, que s'està veient reforçat aquests últims dies amb l'arribada de 90 agents.

Grande-Marlaska ha mantingut reunions amb el president de Melilla, Eduardo de Castro i la delegada del Govern a la ciutat autònoma, Sabrina Moh, així com amb alts càrrecs de la Policia i la Guàrdia Civil. Després de la reunió, el ministre de l'Interior, acompanyat pels altres comandaments, s'ha desplaçat al perímetre fronterer i al Centre Operatiu de Serveis de la Comandància de Melilla.

La matinada d'aquest divendres s'han produït a Melilla alguns intents d'entrada pel perímetre fronterer, però tots ells han sigut repel·lits. A Ceuta tampoc s'ha produït cap entrada en les últimes hores.

També et pot interessar

stats