Localitzen un cadàver a la platja d'El Tarajal, a Ceuta

La Guàrdia Civil investiga si és d’una persona que ha mort intentant arribar a les costes espanyoles des del Marroc

Vista del paso fronterizo de El Tarajal en Ceuta
Vista del pas fronterer d'El Tarajal, a Ceuta / Brais Lorenzo (Efe)

La Guàrdia Civil ha localitzat al voltant de les 17:45 hores d'aquest dijous el cadàver d'una persona que surava als voltants de la platja d'El Tarajal, a la ciutat autònoma, segons han confirmat fonts policials. 

El cadàver l'han recuperat molt prop de la riba, a on l'haurien arrossegat els corrents de la zona, i on la Creu Roja li ha fet exercicis de reanimació, que han resultat infructuosos.

Ara cal determinar si es tracta d'una dels milers de persones migrants que han tractat d’arribar nadant a Ceuta des de dilluns passat, encara que tot apunta que és així.

El cos l'han traslladat al tanatori municipal per a fer-li l'autòpsia. S'intentarà esbrinar si el cos estava diversos dies en la mar i els forts corrents l'han arrossegat hui a la riba o si aquesta persona s'ha mort hui, ja que l'estat de la mar és especialment complicat per l'onatge i el vent.

En cas de confirmar-se que es tracta d’una persona que ha mort intentant arribar a les costes espanyoles des del Marroc, no sería la primera. Dilluns passat va morir un home quan intentava entrar nadant a la ciutat autònoma.

També et pot interessar

stats