Teodoro García Egea renuncia a la seua acta com a diputat del PP

L'antic número dos del partit anuncia la seua marxa la mateixa setmana que la Fiscalia Europea ha decidit arxivar la investigació sobre el germà d'Ayuso

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, en la compareixença d'aquest dijous
Teodoro García Egea en una imatge d'arxiu / À Punt

L'ex secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha anunciat aquest dijous la seua retirada de la política i la renúncia al seu escó en el Congrés, tot i que sí que seguirà sent afiliat al partit.

La decisió de deixar la seua acta en la cambra baixa es produeix quan es compleix poc més d'un any de la seua eixida de la secretaria general del PP després de la profunda crisi interna dins del partit que va posar fi al lideratge de Pablo Casado. El 22 de febrer de 2022, García Egea —que ocupa en un escó en el Congrés des de les generals de 2011— va presentar la dimissió com a número dos del PP, després de mesos d'enfrontament de la direcció nacional amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Just aquesta setmana es feia públic que la Fiscalia Europea contra el Frau ha decidit arxivar la investigació sobre la comissió que va cobrar el germà d'Isabel Díaz Ayuso per intermediar en la compravenda de mascaretes per part del govern autonòmic durant la primera onada de la pandèmia en considerar que no hi ha indicis suficients de delicte.

El que va ser número dos del PP i diputat per Múrcia ha decidit bolcar-se en la tecnologia blockchain i els bitcoins amb la publicació del seu llibre Criptoeconomía.

També et pot interessar

stats