La síndica de Ciutadans, Ruth Merino, deixa les Corts

La formació taronja és l’única que no ha presentat cap candidat a presidir la Generalitat en les eleccions autonòmiques

Merino, en arxiu
Merino, en arxiu / CS

La crisi de Ciutadans s’agreuja a la Comunitat Valenciana. La síndica de la formació taronja a les Corts, Ruth Merino, ha convocat a l’última hora d'aquest dimecres una roda de premsa per a dijous on s’espera que anuncie la seua dimissió. La síndica ja ha traslladat la decisió als més pròxims, segons ha confirmat À Punt Notícies.

Merino no mantindria l’acta de diputada ni el càrrec de portaveu a les Corts. D’aquesta manera, no esgotaria la legislatura, que acaba en els pròxims mesos amb les eleccions autonòmiques al maig. Va ser triada per al càrrec el 26 de març 2021 després que Toni Cantó renunciara a l’acta de diputat.

Ciutadans és l’únic partit que hui dia no ha presentat cap candidat a presidir la Generalitat en les eleccions autonòmiques. 

Merino havia lamentat fa sols uns dies que el procés de refundació s’haja convertit en una “lluita d’egos” i que no li hagen demanat unir-se a les llistes. “Com a síndica, hauria pogut aportar, però es deuen haver pensat que no era necessari”, va afirmar dissabte passat. I aquest mateix dimarts va assegurar que "lògicament" es troba desanimada per a presentar-se a les primàries de la seua formació per a ser candidata a la Generalitat, ja que considera que "tot seguirà igual" una vegada acabe el procés de refundació del partit.

També et pot interessar

stats