Segon cara a cara entre Sánchez i Feijóo en plena negociació per a renovar l'òrgan dels jutges

El líder del PP continuarà insistint en el debat al Senat en la gestió "ineficient" i en el pla fiscal del govern, que entenen que "castiga les classes mitjanes"

Pedro Sánchez escolta a Alberto Núñez Feijóo, al Senat, en el primer cara a cara que van mantindre
Pedro Sánchez escolta Alberto Núñez Feijóo, al Senat, en el primer cara a cara que van mantindre / Efe

Fa cinc setmanes de l'últim cara a cara i aquest dimarts arriba el segon assalt. El president del govern, Pedro Sánchez, ha demanat comparéixer al Senat per a explicar les últimes decisions del seu l'executiu i de pas confrontar amb el cap de l'oposició, el popular Alberto Núñez Feijóo.

Segon cara a cara entre Sánchez i Feijóo que arriba en plena negociació per a renovar Consell General del Poder Judicial, l'òrgan dels jutges, i les propostes per a fer front a la crisi per la guerra a Ucraïna, que poden condicionar el debat a la cambra alta.

El PP continuarà insistint en la gestió “ineficient” i en el pla fiscal del govern, que entenen que “castiga les classes mitjanes”. Tant el president del govern espanyol com el líder de l'oposició contrastaran els seus plans anticrisi i els models que ofereixen cadascun.

El debat serà al Senat, però també ha arribat al Congrés on els grups parlamentaris parlen de la utilitat real d'aquesta cita i d'un marcat bipartidisme. El PSOE defén la cita d'aquesta vesprada mentre que Unides Podem recorda que ja van ser protagonistes en l'anterior cara a cara, quan Feijóo demanava que Sánchez els fera fora del govern.

Així, el portaveu de Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha assegurat que "hui tornarem a ser protagonistes del debat perquè el president del govern anirà allí a defendre mesures d'Unides Podem".

Per la seua banda, el portaveu de Vox al Congréss, Iván Espinosa de los Monteros, ha dit que "l'atenció que hauria d'estar al Congrés se centra al Senat perquè lamentablement als grans grups el que els interessa és tornar al concepte del duopoli, concepte del bipartidisme".

També et pot interessar

stats