Feijóo acusa Sánchez de ser "un faltó" i tindre "tics autoritaris"

El líder del Partit Popular ha fet repàs del cara a cara al Senat amb el president del govern

Alberto Núñez Feijoo escolta el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, durant el seu cara a cara al Senat
Alberto Núñez Feijóo escolta el president del govern d'Espanya, Pedro Sánchez, durant el seu cara a cara al Senat / Reuters

Després del cara a cara al Senat, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat el president del govern, Pedro Sánchez, d'"escorar-se a l'esquerra", ser un "faltó", tindre "tics autoritaris" i actuar com a cap de l'oposició en estar "nerviós" pels sondejos.

En una entrevista en Antena 3, Feijóo ha retret l'"atac furibund" de Sánchez en la cambra alta, en una compareixença de la qual creu que el president es "penedeix" perquè al seu judici es va desqualificar a si mateix, no va enarborar propostes i va revelar el seu nerviosisme.

Retrau que Sánchez li diguera que és el líder dels poderosos i veu "un tic autoritari molt preocupant" i un "insult" pel fet que sostinga que l'han triat les empreses quan ho van fer els simpatitzants del PP en un congrés.

Quan ho deia "Pablo Iglesias tenia un cert sentit, però Pablo Iglesias ara té més seny que el president del govern", ha ironitzat.

I ha agregat: "No sé si pretén ocupar l'espai electoral de Podem, sembla que sí, o creu que els espanyols no tenen informació. Ha optat per escorar-se a l'esquerra i ha deixat la socialdemocràcia a Espanya òrfena, així que ha produït la mutació política del seu partit".

Feijóo ha dit que durant una hora va pensar que ell era el president de l'executiu i Sánchez el cap de l'oposició i ha advertit: "Que el cap del govern amb to nerviós i faltó ataque el cap de l'oposició és el contrari d'un règim democràtic ordinari".

El president del PP veu Sánchez "molt preocupat" per les enquestes perquè si el diumenge hi haguera eleccions perdria, però ha recordat que queda un any i ha demanat treballar per Espanya fins que els espanyols voten, encara que creu que ni Podemos ni ERC ni Bildu permetran al cap de l'Executiu arribar a pactes amb el PP.

El líder dels populars s'ha mostrat "molt tranquil i satisfet" amb les crítiques de Sánchez a la seua gestió, que creu que el porten a la "autodesqualificació" perquè ell ha gestionat l'Insalud i Correus i ha sigut president de la Xunta de Galícia durant tretze anys i Sánchez només va ser regidor a Madrid (encara que també va ser diputat).

També et pot interessar

stats