Rebeca Torró serà la síndica del PSPV a les Corts

Arcadi España, María José Salvador i José Chulvi seran els portaveus adjunts al parlament autonòmic

Puig i Torró arriben a la reunió de la Comissió Executiva Nacional (CEN) del PSPV
Puig i Torró arriben a la reunió de la comissió executiva nacional del PSPV / PSPV

El PSPV-PSOE ha aprovat aquest dimecres per unanimitat l'estructura del grup parlamentari a les Corts per a la XI Legislatura, en la qual Ximo Puig serà el president del grup i Rebeca Torró exercirà de síndica, acompanyada d'Arcadi España, María José Salvador i José Chulvi com a portaveus adjunts.

Així ho ha traslladat després de la reunió de la comissió executiva nacional el secretari general del partit, Ximo Puig, que ha avançat que aquest dijous tindrà lloc la reunió del grup parlamentari i es registrarà l'estructura a les Corts, segons recull la formació en un comunicat.

L'encara president de la Generalitat en funcions ha reafirmat la seua aposta "de donar la mà en tota aquella acció política que facilite que a la Comunitat Valenciana li vaja millor" i ha insistit que els i els socialistes faran una oposició "responsable, seriosa i rigorosa amb un perfil propi". A més, ha apostat per ser "intransigents amb la intransigència" i ha remarcat que les línies roges són "tot el que té a veure amb els drets de la igualtat i amb la violència de gènere": "No hi ha dies de gràcia en el que té a veure amb els drets i les llibertats", ha remarcat.

D'altra banda, pel que fa als terminis d'investidura, el líder dels socialistes valencians ha apuntat que el PSPV facilitarà el trànsit "al més ràpid possible" i ha defensat que la pretensió és que es facen les coses "dins del reglament i en consens". "Després de la reunió de la taula es confirmarà l'agenda per a veure quan es pot celebrar la sessió d'investidura", ha indicat.

També et pot interessar

stats