Rambla assegura que no va participar en cap dels consells d’Aerocas

L’exvicepresident de la Generalitat ha comparegut en qualitat d’investigat en la causa oberta pels suposats patrocinis irregulars de la gestora de l’aeroport de Castelló.

Vicente Rambla a l'eixida de la  Ciutat de la Justícia de Castelló
Vicente Rambla a l'eixida de la Ciutat de la Justícia de Castelló

La Ciutat de la Justícia de Castelló ha représ aquest divendres les declaracions dels investigats en la causa d’Aerocas, per presumptes patrocinis irregulars de l’aeroport de Castelló a l’empresa del pilot Àlex Debón.

L’expresident del Consell Vicente Rambla, que estava citat aquest matí, ha afirmat a l’eixida del jutjat que “no va participar en cap dels consells” d’Aerocas i que ha contestat totes les preguntes que li han formulat. Amb ell, també estaven citats per a declarar Cristina Serrano, exconsellera d’Aerocas, i José Manuel Vela, l’exconseller d’Hisenda.

Serrano ha coincidit amb l’exconseller a explicar que no tenia res a veure amb els patrocinis i ha assegurat que en els consells d’Aerocas es limitaven a ratificar els acords previs. 

Per la seua part, José Manuel Vela ha declinat fer declaracions als mitjans “fins que acabe tot el procediment” encara que ha assegurat que ha contestat a les preguntes de totes les parts. 

La causa investiga onze exconsellers de l’empresa pública Aerocas, propietària de l’aeroport de Castelló, per presumptes irregularitats en el patrocini a l’empresa del pilot de la Vall d’Uixó. El cas va nàixer arran d’una denúncia de la fiscalia i actualment es troba en fase d’instrucció. 

El passat 15 de març van declarar l’exvicepresident del Consell i exdiputat del PP, Gerardo Camps, l’exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez, i l’exsecretari d’Infraestructures, Victoriano Sánchez Barkaiztegui

També et pot interessar

stats