Puig, Illueca i España tracten de pactar aquest dijous noves ajudes contra la inflació

El vicepresident segon va instar Puig a incloure més ajudes al lloguer per a les persones joves en el decret del bo d'ajudes a la cistella de la compra

Puig i Illueca, en una imatge d'arxiu
Puig i Illueca, en una imatge d'arxiu / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, té previst reunir-se aquest dijous amb el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, i amb el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, per a parlar sobre mesures d'ajuda a les famílies contra la inflació.

Precisament aquest dijous, Héctor Illueca va instar a Puig a incloure més ajudes al lloguer per a les persones joves en el decret del bo d'ajudes a la cistella de la compra per a donar suport i que tire avant. Illueca va indicar que ha vist "bona predisposició" en els seus socis per a incloure aquest punt en el decret, que en aquest moment, "no té el suport de la majoria parlamentària". No obstant això, esperava que en les pròximes hores pogueren arribar a una "síntesi".

Aquesta mateixa setmana, de fet, el president de la Generalitat va presentar el bo d'ajudes a la cistella de la compra de les famílies que la Generalitat ha plantejat com a mesura antiinflacionista. Aquest programa, que està dotat amb una aportació autonòmica de 48,4 milions d'euros, arrancarà el 18 d'abril i durarà fins al 15 de juliol.

També et pot interessar

stats