Illueca insta a incloure ajudes al lloguer jove en el bo d'ajudes a la cistella de la compra per a secundar-lo

El vicepresident de Podem ha vist "bona predisposició" en els socis del Botànic per a incloure aquest punt en el decret, que ara "no té el suport de la majoria parlamentària"

Héctor Illueca
Héctor Illueca / Jorge Gil (Europa Press)

El vicepresident segon, Héctor Illueca, ha instat a incloure més ajudes al lloguer per a les persones joves en el decret del bo d'ajudes a la cistella de la compra per a donar-li suport i que tire avant.

Illueca ha indicat que ha vist "bona predisposició" en els seus socis per a incloure aquest punt en el decret, que en aquest moment, "no té el suport de la majoria parlamentària". No obstant això, espera que en les pròximes hores arriben a una "síntesi".

Per a Illueca, és "fonamental" que al costat de les ajudes a la compra dels aliments i les hipoteques s'incloga una "tercera pota" tenint en compte l'"alarma social sobre el preu del lloguer". Per a això, demana un "increment de la dotació pressupostària".

De fet, davant la "insuficient" ajuda del govern espanyol, el vicepresident considera que el Consell ha de ser "més generós" i "fer un esforç perquè aquesta ajuda arribe a tanta gent com siga possible".

També et pot interessar

stats