El PSPV exigeix la dimissió d’Ortiz per donar “dades falsejades”

El PP ha anunciat que registrarà la petició d’una comissió d’investigació sobre les ajudes al germà de Puig.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en una imatge d’arxiu
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en una imatge d’arxiu / Europa Press

El PSPV-PSOE ha exigit la dimissió de la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, per donar “dades falsejades” sobre les subvencions de la Generalitat al germà del president Ximo Puig.

El síndic socialista, Manolo Mata, ha acusat el PP d’elegir la campanya electoral per a “parlar malament” de Puig. Segons ell, el president “no ha pres cap decisió vinculada a cap ajuda” i no té “cap relació amb les empreses del seu germà”, per la qual cosa “no hi ha ni pot haver-hi responsabilitat política”.

D’altra banda, el secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz, ha exigit la “dimissió immediata” d’Ortiz per donar dades “manipulades” i no rectificar. Així mateix, ha alertat que no permetran que la seua “feblesa interna” i la seua “campanya se supervivència personal” afecten “l’honorabilitat de persones que han lluitat contra la corrupció”.

El PP registrarà la petició d’una comissió d’investigació

Ortiz ha indicat que no entén “per què s’amaguen si tot està bé” i que no acusa “ningú”, sinó que parla del que no li quadra i li sembla irregular, i ha qüestionat que “s’injurie i calumnie” els qui denuncien.

Segons Ortiz, que la direcció general de Treball diga que no hi ha infracció “no vol dir que no hi puga haver-ne”. A més, ha anunciat que registrarà la petició d’una comissió d’investigació sobre les ajudes.

També et pot interessar

stats