La diputada de Ciutadans per Salamanca deixa el grup a tres dies de la moció de censura a Castella i Lleó

María Montero assegura que passa al Grup Mixt per "falta de lideratge" i "treball en equip"

Imatge d'arxiu de María Montero
Imatge d'arxiu de María Montero / @mmonterocr

La diputada de Ciutadans per Salamanca María Montero ha anunciat aquest divendres que deixa el Grup Parlamentari i passa al Mixt per "falta de lideratge" i "treball en equip", a tres dies que les Corts de Castella i Lleó debaten la moció de censura presentada pel PSOE contra el govern regional.

"La decisió és fruit d'una profunda reflexió, d'un exercici d'honestedat amb les persones que em van votar i a les quals represente. Hui deixe de pertànyer a aquest Grup Parlamentari pensant que aquesta decisió és el millor per al present i el futur de Castella i Lleó", ha traslladat en un comunicat als mitjans de comunicació.

La moció de censura, presentada pel PSOE contra el govern autonòmic, té el suport dels seus 35 diputats i dels dos de Podem, i es debatrà dilluns que ve.

D’altra banda, Ciutadans ha sol·licitat una reunió urgent de les formacions que van subscriure el pacte antitransfuguisme per a frenar de manera immediata el que consideren “la degradació democràtica en les institucions”, després de la moció de censura presentada a Múrcia, que finalment ha fracassat

També et pot interessar

stats