Directes
Ara en la televisió
L'ALQUERIA BLANCA
Ara en la ràdio
BAMBOLINA SONORA (reemissió)

El PP reclama un gran acord per a agilitzar les ajudes pels incendis

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha instat al president Ximo Puig a treballar amb tots els grups polítics perquè les mesures siguen efectives

Visita de Carlos Mazón al lloc de comandament avançat de l'incendi forestal de la Vall d'Ebo diumenge passat / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha apostat aquest diumenge per "un gran acord, amb mesures concretes i serioses" per a agilitar les ajudes a les zones afectades pels grans incendis forestals.

Aquesta proposta, que el PPCV presentarà en les Corts busca la col·laboració entre diversos actors implicats perquè les ajudes “siguen efectives i no es perden en la burocràcia”. En aquesta línia, el cap de l’oposició ha demanat al president Ximo Puig que compte amb tots els grups polítics per a treballar de manera conjunta. 

L’acord que plantegen els populars inclou una sèrie de punts, entre altres mesures fiscals per a les persones afectades; ajudes concretes per a la rehabilitació i recuperació dels habitatges; plans de promoció del turisme d'interior a la Vall d'Ebo i a Begís amb el suport de les diputacions provincials i la regeneració ambiental i reforestació. 

Mazón ha instat a Puig a donar suport a la sol·licitud del PP perquè les àrees afectades pels grans incendis siguen declarades pel govern estatal zones greument afectades per emergència de protecció civil perquè les ajudes s'agilitzen.