El PP demana a València i Alacant derogar la llei del "només sí és sí"

En les concentracions han participat el president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, i la secretària general i candidata a l'alcaldia de València, María José Català

Concentració del PP a València contra la llei del 'només sí és sí'
Concentració del PP a la ciutat de València contra la llei del "només sí és sí" / À Punt NTC

Els populars valencians han protestat aquest dissabte al migdia contra la llei del “només sí és sí” en dues concentracions que han tingut lloc a Alacant i València, on han estat presents el president del PPCV i candidat a la Presidència, Carlos Mazón i la secretària general del PPCV i candidat a l'alcaldia de València, María José Català.

Durant la protesta en les portes de la delegació del govern a València, Mazón ha afirmat que la derogació d'aquesta llei “és una obligació moral amb les víctimes que són les que més estan patint”. Així, ha assenyalat que “que hi haja 55 violadors i abusadors a la Comunitat Valenciana que es freguen les mans significa que hi ha 55 víctimes absolutament aterrides i tota la societat consternada per una desraó”. 

El president popular ha qualificat la llei d’una “sagnia contra la dona que no té aparença que pare d'ací a poc, perquè alguns estan pensant en tot menys en les víctimes”. En aquest sentit, ha lamentat que “Pedro Sánchez antepose els seus interessos electorals i partidistes al dolor de les víctimes que veuen com els seus botxins redueixen les penes de presó”.

Per la seua part, la secretària general del PPCV, María José Català, ha assegurat que “aquesta llei és la pitjor de la democràcia espanyola i la més nefasta per a la defensa de les dones i el feminisme”. Ha insistit que “cal canviar-la de manera immediata perquè hi ha moltes dones que han de veure com el seu depredador rebaixa la pena”, i ha remarcat "la impotència de la societat espanyola" perquè la llei “encara no s’ha derogat passats tants mesos”.

També et pot interessar

stats