El PP activa la maquinària electoral

Llança una campanya publicitària per a donar a conéixer el seu candidat, Carlos Mazón, amb el convenciment que Puig avançarà les eleccions

Tanca publicitària amb el president del PPCV, Carlos Mazón
Tanca publicitària amb el president del PPCV, Carlos Mazón / À Punt NTC

El Partit Popular treballa ja amb el convenciment que el president de la Generalitat, Ximo Puig, avançarà les eleccions i, de fet, han llançat una campanya publicitària per a donar a conéixer el seu candidat, Carlos Mazón. El Botànic es nega a parlar d'eleccions, però el nou vicepresident, Héctor Illueca, de Podem, ha reconegut que és partidari d'aglutinar tota l'esquerra en una gran coalició.

Carlos Mazón ocupa les tanques i els espais publicitaris. El PP es posa en format preelectoral i llança una campanya que ampliarà en les xarxes per a donar a conéixer el nou president del PP a la Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, Mazón continua la ronda de contactes i aquest dimarts mateix ha mantingut una reunió amb la Confederació de Comerç, on ha anunciat propostes com la rebaixa d'impostos i el bo exprés per a incentivar les compres als comerços.

El Consell del Botànic no parla d'eleccions, però la visita dilluns de la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz (Unides Podem), a la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra (Compromís) s'interpreta ja com un primer intent d'aglutinar l'esquerra. Yolanda Díaz ha dit que vol plantejar un projecte d'unió de l'esquerra, un plantejament al qual dona suport el nou vicepresident segon, Héctor Illueca.

El Partit Socialista no vol parlar d'avançament electoral, però reconeixen que es podria evitar una possible davallada electoral de Podem que posara en perill la reedició del Botànic. I, a més, l'avançament podria també evitar la consolidació del lideratge del PP de Carlos Mazón, una hipòtesi que ja combat el PP.

També et pot interessar

stats