Peris veu Mazón desesperat per fitxar trànsfugues: "No sé què diran els seus afiliats"

La candidata de Ciutadans a la Generalitat qualifica Rocío Gil de “cavall de Troia” i garanteix que en les seues llistes no hi haurà ni trànsfugues ni “divos ni dives"

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, en una imatge d'arxiu
La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, en una imatge d'arxiu / Jorge Gil (Europa Press)

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, veu el líder del PPCV, Carlos Mazón, “molt desesperat per fitxar trànsfugues en els llocs d'eixida” de les seues llistes a les eleccions del 28M. “No sé què diran els seus afiliats”, ha advertit.

Peris ha valorat així les últimes incorporacions d'exrepresentants de Ciutadans a les files populars, com l'exregidora de València i exdiputada provincial Rocío Gil, que anirà en la llista de la candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Catalá.

“Tenim Judes Iscariots del segle XXI. Hi ha hagut eixides de gent que fa temps que no estava en aquest partit. Vull liberals de veritat, perquè alguns que teníem eren un cavall de Troia”, ha criticat en roda de premsa.

S'ha preguntat “qui és i on estava” Rocío Gil i li ha exigit “honradesa, decència i ètica”. “Que retornen l'acta, que molts trànsfugues no l'han retornada”, ha emfatitzat. “La seua ètica i la seua moralitat queda acreditada en què han estat cobrant fins a l'últim salari i estafant a tots els que van votar a Ciutadans”.

Dit això, ha ironitzat amb el fet que “sembla que Carlos Mazón no té candidats” i ha avisat de recórrer a trànsfugues “és molt perillós”, deixant clar que ella no pensa fer-ho.

I ha subratllat: “En aquestes llistes no hi haurà divos ni dives, sinó vertaders liberals i persones de centre. És l'esperit que transmetrem”.

Les candidatures de Ciutadans, segons ha avançat, seran “molt diferents” i es presentaran a partir d'aquest dimecres a Castelló de la Plana, on donarà a conéixer els primers deu noms de la llista per aquesta província.

També et pot interessar

stats