Mazón defensa que les llistes del PP estan integrades per experts i "són les del canvi"

El president del PP de la Comunitat Valenciana ha defensat a Llíria la renovació de les llistes sense entrar en els noms perquè "la Comunitat Valenciana xafe fort i desperte d'aquests huit anys de letargia"

Carlos Mazón aquest dilluns a Llíria
Carlos Mazón aquest dilluns a Llíria / À Punt NTC

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha defensat des de Llíria, on assitia a la romeria de Sant Vicent, que la renovació de les llistes per a les autonòmiques de la seua formació, sense entrar en els noms, "són les llistes del canvi que mereix i necessita la Comunitat Valenciana". Des del seu punt de vista, es tracta de llistes integrades per "experts en els temes".

"Aquest és el primer grup de persones que ens ajudarà que aquest canvi siga de veritat i recognoscible, que la Comunitat Valenciana xafe fort i desperte d'aquests huit anys de letargia que ja no tenen res a veure amb el futur a què aspirem".

Génova té previst aprovar aquest dilluns les llistes del PP de la Comunitat Valenciana amb les quals concorreran a les Corts per les tres circumscripcions el 28M. Els populars han presentat unes llistes autonòmiques que marquen la renovació del partit, amb 40 incorporacions entre els 60 primers llocs, amb important pes del municipalisme i la incorporació de fixatges de Ciutadans.

Per al líder popular, el rellevant no són els noms i cognoms, "sinó el que farem". "Són persones preparades, unes amb molta experiència, unes altres amb molta il·lusió, gent nova i molt preparada que s'incorpora amb nosaltres, molta gent de la societat civil".

Aquests referents són el mateix Mazón, com a cap de llista per Alacant; María José Catalá per València i Alberto Fabra per Castelló.

Mazón ha recalcat que el del PP és un projecte de gent experta en els temes. "Jo vull que la gent que governarà sàpia de què està parlant i no vinga a aprendre". Un projecte "de baix a dalt" que es fa amb gent experta a treballar amb la gent al seu barri, al seu municipi, a la seua comarca.

El president del PP ha assenyalat que això és un canvi on està "tot el món convocat, haja estat on haja estat", en referència implícita a la incorporació dels ex de Ciutadans Ruth Merino, Julia Parra o Javier Gutiérrez.

Una nova etapa d'impostos baixos, d'ajudar la gent a alçar la persiana, de polítiques socials serioses, d'una sanitat que funcione, de pimes que ajuden a mantindre l'ocupació i de reivindicar les nostres senyes d'identitat.

Un canvi, ha dit, per a una "nova etapa d'impostos baixos, d'ajudar la gent a alçar la persiana, de polítiques socials serioses, d'una sanitat que funcione, de pimes que ajuden a mantindre l'ocupació i de reivindicar les nostres senyes d'identitat".

Així mateix, ha ressaltat que en els últims quatre mesos s'han afiliat més de 1.000 persones noves per a tirar una mà. "Això és un projecte per a tots i no personalitzaré en ningú, això seria mirar cap a dins i ja fa molts anys que hi ha partits que miren cap a dins".

Un acte de crítica al sanchisme i als socialistes valencians i al Botànic per les polítiques d'aigua i finançament. Sobre l'anunci del president del govern espanyol de mobilitzar de 50.000 habitatges de la Sareb per al lloguer a preu assequible, Mazón ha dit que "quan el PSOE parla d'habitatge li passa com quan parla de l'aigua, finançament o impostos, que no apareix res".

El popular ha anunciat que el PP del canvi portarà a la Comunitat Valenciana avals públics per als joves, reducció d'impostos per a l'habitatge i 10.000 habitatges protegits.

També et pot interessar

stats