Peris afirma que amb un tercer Botànic "els okupes tindran fins segona residència i tot"

La candidata a la presidència per Ciutadans centra el discurs en les famílies, en un acte a València

La candidata a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, i la portaveu nacional de Ciutadans, Patricia Guasp
La candidata a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, i la portaveu nacional de Ciutadans, Patricia Guasp / Jorge Gil (Europa Press)

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha defensat aquest dissabte que la seua formació és l'"únic partit lliure", perquè "no està lligat a cap extrem". Això mostra que "és possible una altra manera de fer política" en un moment en el qual la ciutadania "està cansada de rojos i blaus". 

En aquests termes s'ha pronunciat Peris en un acte a les Torres de Serrans de València, en què han participat la portaveu nacional de la formació, Patricia Guasp, i el candidat a l’alcaldia de València, Fernando Giner.

Peris ha afirmat que, si el PP i Vox s'uneixen, "és la reculada" i, si hi ha un tercer Botànic, "els okupes tindran fins segona residència i tot". En aquest sentit, ha destacat que Cs "és l'únic partit lliure" que els ha donat “llibertat per a fer polítiques en favor de les famílies".

La candidata liberal ha afirmat que Cs és “la garantia contra la corrupció” que "ha costat 3.380 milions a la Comunitat Valenciana", uns diners que –afirma– “no s’han pogut dedicar a les famílies”.

“Ningú recorda ja tot el patrimoni que ha perdut València per culpa de la corrupció”, ha afirmat en la mateixa línia el candidat a l’alcaldia, Fernando Giner. L’alcaldable ha assenyalat el Banc de València, el deute de la Marina i Fira València com a exemples dels efectes de la corrupció a la ciutat.

Per la seua banda, Guasp ha reclamat al PP que aparte “a l’extrem que encarna Vox” i contemple Cs com a soci per a governar, i ha apuntat que l’única alternativa actual és “el centre liberal”.

També et pot interessar

stats