Mamen Peris promet la matrícula gratis el primer any d’universitat

La candidata a la Presidència de la Generalitat per Ciutadans ha afirmat que l'alumne només pagaria en els anys successius per les assignatures que suspenguera

Mamen Peris, candidata a la presidente de la Generalitat per Ciutadans, durant un acte de partit
Mamen Peris, candidata a la Presidència de la Generalitat per Ciutadans, durant un acte de partit / Ciutadans

La candidata de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mamen Peris, ha promés la matrícula gratis el primer any d'universitat per als alumnes valencians, que només haurien de pagar en els anys successius per les assignatures que suspengueren.

Peris ha detallat aquest “compromís amb la ciutadania” com a regal a les famílies valencianes per a commemorar el Dia de la Mare, perquè, segons les seues paraules, “als fills no sols cal vestir-los i donar-los a menjar, sinó procurar-los la millor educació i la formació més àmplia, sense que això comporte esforços inassumibles per a les famílies”.

“Cal alleujar la butxaca dels alacantins, castellonencs i valencians. No podem continuar sent la segona autonomia d'Espanya amb les taxes universitàries més altes”, ha explicat Peris, qui ha afegit que, “amb aquesta mesura estem ajudant a les famílies, a més de premiar i fomentar l'esforç dels joves. Aquesta és la línia en la qual treballa Ciutadans”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats