Ciutadans presenta la candidatura d'Adrián Santos per a l'alcaldia d'Alacant

L'alcaldable aposta per la igualtat en els barris, la conversió en zona de vianants de més carrers i acabar la transformació del front litoral

Acte de Ciutadans d'aquest dissabte
Acte de Ciutadans d'aquest dissabte / Ciutadans

Adrián Santos ha protagonitzat l'acte que Ciutadans Alacant ha celebrat aquest dissabte a l'IES Cavanilles de la ciutat, en el qual es presentava la candidatura per a l'alcaldia.

Amb la promesa electoral de "deixar-me la pell per la ciutat", Santos es presenta a les eleccions del 28 de maig acompanyat per la candidata a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, el diputat del Parlament Europeu, Jordi Cañas, i el candidat a la província d'Alacant a les Corts, José Miguel Saval.

L'alcaldable ha valorat la gestió realitzada en les regidories que han dirigit els regidors de Ciutadans aquesta legislatura: Urbanisme, Turisme, Igualtat, Cultura, Esport, Immigració, Joventut, Voluntariat i Cooperació Internacional, i ha recalcat especialment "l'àrea LGTBI, creada per Ciutadans i dotada amb pressupost i personal propi com si fora una regidoria més".

Santos ha esbossat els pilars bàsics sobre els quals s'assenta el projecte de Ciutadans per a la ciutat d'Alacant, entre els quals es troba la igualtat en els barris, la conversió en zona de vianants de més carrers i acabar la transformació del front litoral.

Per part seua, Peris ha anunciat una mesura d'alleujament de les famílies com una de les seues propostes electorals. "La Comunitat Valenciana és la segona comunitat on les taxes universitàries són més elevades", ha explicat abans de proposar que "a més de les beques habituals, durant el primer any cap jove pagarà cap taxa universitària i en els successius anys, pagaran únicament per les assignatures que tinguen pendents."

Al final del discurs, el candidat ha donat tres raons per les quals opina que Ciutadans mereix el vot: "té experiència en govern, no som extremistes i tenim el millor equip."

També et pot interessar

stats