Ciutadans es presenta com a alternativa als “salvapàtries del PPVox”

Mamen Peris proposa que les famílies de dos fills o monoparentals passen a ser considerades nombroses

El candidat a l'alcaldia de València, Fernando Giner; la portaveu estatal, Patricia Guasp; i la candidata a la Presidència, Mamen Peris
El candidat a l'alcaldia de València, Fernando Giner; la portaveu estatal, Patricia Guasp, i la candidata a la presidència, Mamen Peris / Ciutadans

La portaveu estatal de Ciutadans, Patricia Guasp, ha presentat aquest dissabte a València la candidatura autonòmica de la formació, encapçalada per Mamen Peris, en un "gran acte per les famílies" per a reivindicar mesures a favor de la conciliació, en matèria fiscal i protecció a les classes mitjanes.

Durant la intervenció, Peris ha presentat la formació com una alternativa als “salvapàtries del PPVox”, en referència a un possible pacte entre el Partit Popular i l’extrema dreta. En referència al seu equip, ha remarcat que són “els millors, els que no són trànsfugues, estan per les persones i no per les butaques”. 

La presidenciable de la formació taronja ha esbossat el programa amb què aspira a guanyar les eleccions. Entre d’altres promeses electorals, ha proposat ajudes específiques per a famílies de dos fills o monoparentals, que passarien a ser considerades nombroses i la possibilitat de desgravar-se de l’IRPF les despeses familiars que suposen “l'ortodòncia, les ulleres o les extraescolars”. El partit calcula que aquest estalvi seria de més de mil euros.

Pel que fa a Guasp, ha remarcat que després del 28M, “passe el que passe, seguirem construint el nostre projecte de país i de comunitat autònoma que es mereixen els valencians i els espanyols”. 

Quant a l'alcaldable a la ciutat de València, Fernando Giner, ha promés un xec escolar de 0 a 3 anys, un gran pacte per l'habitatge i eliminar el pagament de l'ORA. Es presenta convençut de ser el millor candidat, perquè “el centre, la moderació i el sentit comú és el que els valencians desitgen”.

També et pot interessar

stats