Oltra reapareixerà en públic en la presentació d'un llibre d'Enric Nomdedéu

Ha sigut l'autor de l’obra, que es presentarà l'1 de desembre, qui ho ha fet públic a les xarxes socials

Oltra, aquest divendres abans de la roda de premsa posterior al ple del Consell
Mónica Oltra, en un imatge d'arxiu / Biel Aliño (Efe)

L'exvicepresidenta del Consell Mónica Oltra reapareixerà en públic el pròxim 1 de desembre en la presentació del llibre Tercera edició: sexe, llibres i ‘lawfare’, del seu company de Compromís i secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

Així ho ha donat a conéixer el mateix Nomdedéu en les xarxes socials, en què ha anunciat que Oltra l'acompanyarà en aquesta presentació en la llibreria Fan Set a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Oltra es troba allunyada de la vida pública des que va dimitir dels càrrecs el passat 21 de juny, cinc dies després de ser imputada per la gestió que va fer la Conselleria d'Igualtat dels abusos sexuals a una menor tutelada per part de l'exmarit de la llavors vicepresidenta.

Va denunciar llavors que la dimissió era provocada per una "infàmia política, jurídica i mediàtica", de la qual va acusar l'extrema dreta, i va lamentar que amb l'eixida "guanyen els dolents".

Des de llavors, únicament se l'ha poguda veure quan va acudir al jutjat al setembre per a declarar pel presumpte encobriment de la Conselleria que dirigia dels abusos sexuals a aquesta menor.

També et pot interessar

stats