Oltra explicarà en el pròxim ple de les Corts l'actuació d'Igualtat en el cas del seu exmarit

Va demanar comparéixer després de fer-se pública la sentència que condemna a cinc anys de presó aquest educador per l'abús d'una menor en un centre públic

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra
La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra

La consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, compareixerà en el pròxim ple de les Corts per a donar explicacions sobre el cas d'abusos a una menor tutelada en un centre públic. Així ho han confirmat els diferents grups polítics en la roda de premsa posterior a la junta de síndics, que han inclòs aquest punt en el pròxim plenari. Oltra va demanar comparéixer en les Corts després publicar-se la sentència que condemna a cinc anys de presó aquest educador, exmarit seu, per l'abús a una menor en un centre públic.

La sentència de la sala segona de l'Audiència Provincial de València va condemnar l'educador social per abusos sexuals a aquesta menor tutelada per la Generalitat i acollida en un centre de València, entre els anys 2016 i 2017, quan l'adolescent tenia 14 anys.

Per això, en un vídeo publicat després de saber-se la sentència, Oltra va demanar comparéixer en les Corts per a "donar totes les explicacions" sobre l'actuació de la Conselleria i la seua pròpia: "També serà una ocasió per a comprovar si el vertader interés dels partits polítics, dels diputats i les diputades i també l'interés mediàtic és sobre la víctima, els fets i la sentència o per a culpabilitzar-me a mi d'alguna cosa que no he fet jo, culpabilitzar-me per extensió", va argumentar la també vicepresidenta primera del Consell.

Els grups parlamentaris del PP i Vox a les Corts, per la seua banda, demanaren al president de la Generalitat, Ximo Puig, que exigisca "responsabilitats polítiques" a la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat.

També et pot interessar

stats